Menu
Aqua test GH/KH
Az Aquatest GH-KH két tesztet tartalmaz a keménység (GH) és a karbonát (KH) mérésére. A meghatározás egyszerű és pontos. Az eredmény leolvasható a német keménység fokokban (° d). reagensek térfogata lehetővé teszi körülbelül 2x300 ° d meghatározását. Többet olvasni

Raktáron

2421,40 Ft

2017,90 Ft ÁFA nélkül

Gyártó: ZOOLEK

Leírás

Az Aquatest GH-KH-t a víz általános (GH) és karbonát (KH) keménységének meghatározására használják 1 fokos német (° n) pontossággal. A meghatározás módszere mindkét vizsgálatban azt jelenti, hogy a reagens (a cseppek pontos számával) hozzáadódik az adagolt víz mintájához. A reakció végét a mellékelt szabványban megadott színváltozás jelzi. A GH és KH reagensek térfogata kb.

Összetétel összetétele:
- 2 üveg reagens
színes minta
- cső
- fecskendő
- utasítások

Miért kell mérni a víz keménységét?

Az általános keménység a víz kalcium- és magnézium-tartalma. Ezek jelentős hatással vannak a szervezetek élettartamára, beleértve a sejtmembrán permeabilitását, az ozmotikus nyomást, a biokémiai átalakulásokat. A karbonát keménysége (lúgosság) a savasság és a pH-stabilizáció mértéke. A lúgosságot elsősorban a kalcium és a magnézium-hidrogén-karbonátok jelenléte és bizonyos vizekben nátrium- és kálium-karbonátok és bikarbonátok jelenléte okozza.

Eljárás GH:

Adja hozzá a GH reagenst az előkészített injekciós üveghez GH: A víz keménységét akkor adjuk hozzá, ha a palackban mért víz sötétzöld, a hozzáadott reagens cseppecskék száma a keménység keménységét adja a német keménységi fokozatban. ha a víz 5 cseppre változik, akkor a víz GH-je német szinten 5 GH.

meghatározás
Régebbi egység a víz keménységének mérésére.
Víz keménység osztályok:
nagyon puha = 0-4 ° m.
puha = 4-8 ° m.
Közepes keménység: 8-15 °.
kemény = 15 ° m felett.

KH eljárás:

Adjunk hozzá 5 ml mért vizet az elkészített injekciós üveghez, adjunk hozzá KH reagens cseppet: a víz teljes keménysége akkor lesz, amikor a palackban mért víz sárga színűre változik, a hozzáadott reagens cseppek száma a KH eredménye. 5 cseppben megváltoztatod a vizet sárgare, így a KH 5 KH.

 

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

4.97/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Aqua test GH/KH
Aqua test GH/KH

2421,40 Ft

2017,90 Ft ÁFA nélkül

Legjobb eladók ugyanabban a kategóriában

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás