Menu

Baktoma ZS - Baktériumok emésztőgödör és szeptikus tartályokhoz - 0,5kg

Baktériumok pöcegödrekben és szeptikus tartályokban


Természetes bioenzimatikus termék a szagok és a szerves lerakódások eltávolítására a szeptikus tartályban vagy a szeptikus tartályban A BAKTOMA ZS szerves szennyeződések, lerakódások és iszap lebontására szolgáló termék szeptikus tartályokban és szeptikus tartályokban. A baktériumok és az általuk képződött enzimek hatásának köszönhetően a szilárd szerves hulladék cseppfolyósodik, amely szagtalan folyadékká alakul. A folyadék ezután gond nélkül szivattyúzható, nincs eltömődés sem a csatornákban, sem az esetleges lefolyókban. A rendszeres használatnak köszönhetően a korábban kialakult lerakódások miatt nincs szükség a szennyvízgyűjtő tartály vagy szennyvízgyűjtő tartály gyakori és költséges eltávolítására, tisztítására, amely csökkentette a szennyvízgyűjtő vagy szennyvízgyűjtő tartály hasznosítható tartalmát, ezért a kivitelt meg kellett tenni. gyakrabban. Minden szerves hulladék főleg vízre és CO2-re bomlik.

Bakteriális teljesítmény:


Több mint 8 éve foglalkozunk bakteriális készítmények értékesítésével, és tudjuk, hogy a készítmény bakteriális ereje (illetve a termékben lévő baktériumok száma) nagyon fontos a jó minőségű és valóban hatékony baktériumkeverékek előállításához. . Minél magasabb a készítmény baktériumtartalma, annál nagyobb a bakteriális ereje. Emiatt minden készítményünknél feltüntetjük a baktériumok számát! Ezúton kijelentjük, hogy termékeink nagy mennyiségű baktériumot tartalmaznak, amelyek nagyon hatékonyan segítik a szagok és a szerves hulladék eltávolítását!

Paraméterek
Ár

Gyártó

Elérhetőség
Keresés szöveg

Keresés szűrési eredmények teljes szöveg alapján

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás