Menu

Vízi paraméterek mérése

Vizsgálatok vízparaméterek mérésére

Értékelje a víz minőségét az akváriumban - a megoldás pontos és egyszerű tesztek a NO2, PH, NO3, PO és KH/GH vízparaméterek mérésére. Fontos, hogy az akváriumban optimális körülményeket biztosítsunk a halak számára. Ez nem csak a víz típusától függ, hanem a halak típusától is – például az afrikai tavak sügérei szeretik a magasabb pH-jú vizet (próbálja meg az Aqua tesztet a pH mérésére).

Az akváriumát bosszantó algák sújtják? A lehetséges magyarázat az, hogy a víz túl sok nitrátot tartalmaz. Ezt ismét nagyon könnyen megtudhatja – elegendő lesz az NO3 vízparaméterek mérésére szolgáló teszt. A nitritek a halak életére is veszélyesek (már 0,3 mg/l feletti koncentrációban is károsak). Ezért kínálatunkat az AQUATEST NO2 vízparamétereket mérő tesztekkel egészítjük ki. Kínálatunkban az AQUATEST GH-KH is megtalálható. Ezek olyan tesztek, amelyek a vízparaméterek keménység szerinti mérésére szolgálnak, ami jelentősen befolyásolja az élőlények életfolyamatait. Ügyeljen a foszfát ionok magas koncentrációjára (mérje meg az AQUATEST PO4-gyel).

A vízparaméterek mérésére szolgáló tesztek könnyen végrehajthatók, csak kövesse a mellékelt utasításokat. Természetesen, ha kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

A vizsgálatok fontosak ahhoz, hogy halaink számára megfelelő környezetet biztosítsunk, ezért szükséges a vízparaméterek mérése, különösen az NO3, NO2, PH, PO4 és KH/GH

4 Tételek

 • Aqua Test NO3

  Az Aquatest NO3-t a nitrát tartalmának meghatározására használják, amely a fehérje nitrogén átalakításának végterméke. Ez 0 és 130 mg / l közötti méréseket tesz lehetővé. A mérést kolorimetriás módszerrel végezzük - a reagenseket hozzáadjuk a mért vízmintához, és a színt összehasonlítjuk a színes lemezekkel.

  Raktáron

  2747,40 Ft

  2289,50 Ft ÁFA nélkül

 • Aqua test PHx2

  Kiváló minőségű és pontos teszt.A Aqua test pHx2 két pH-mérő oldatot tartalmaz: általában 4,5-9,0 tartomány, 0,5 pontossággal és pontos tartománya 6,0-8,0 0,2 pontossággal.

  Raktáron

  2235,20 Ft

  1862,60 Ft ÁFA nélkül

 • Aqua test GH/KH

  Az Aquatest GH-KH két tesztet tartalmaz a keménység (GH) és a karbonát (KH) mérésére. A meghatározás egyszerű és pontos. Az eredmény leolvasható a német keménység fokokban (° d). reagensek térfogata lehetővé teszi körülbelül 2x300 ° d meghatározását.

  Raktáron

  2421,40 Ft

  2017,90 Ft ÁFA nélkül

 • Aqua test NO2

  Az Aquatest NO2-t 0,1–10 mg / l-es nitrit-tartalom meghatározására használják kolorimetriás módszerrel.

  Raktáron

  2561,10 Ft

  2134,30 Ft ÁFA nélkül

Paraméterek
Ár

Gyártó

Elérhetőség
Keresés szöveg

Keresés szűrési eredmények teljes szöveg alapján

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás