Menu

Baktoma DC - Baktériumok a szennyvízkezelőbe-

Extra hatékony baktériumok háztartási szennyvíztisztító telepekhez


A BAKTOMA DC a szerves szennyeződések háztartási szennyvíztisztító telepen történő lebontására szolgál. Az iszap és üledék eltávolításával optimalizálja a háztartási szennyvíztisztító telep működését és ezzel biztosítja a szennyvíztisztító zavartalan működését, megakadályozza a csőeltömődést és a kellemetlen szagok kialakulását. Felhordás után a szerves maradványok a háztartási szennyvíztisztító telepen szagtalan folyadékká bomlanak le. A termék ott fontos, ahol a háztartási szennyvíztisztító telep teljes kapacitással rendelkezik a ház szennyvízellátására.

Bakteriális teljesítmény:


Több mint 6 éve foglalkozunk bakteriális készítmények értékesítésével, és tudjuk, hogy a készítmény bakteriális ereje (illetve a termékben lévő baktériumok száma) nagyon fontos a jó minőségű és valóban hatékony baktériumkeverékek előállításához. . Minél magasabb a készítmény baktériumtartalma, annál nagyobb a bakteriális ereje. Emiatt minden készítményünknél feltüntetjük a baktériumok számát! Ezúton kijelentjük, hogy termékeink nagy mennyiségű baktériumot tartalmaznak, amelyek nagyon hatékonyan segítik a szagok és a szerves hulladék eltávolítását!

 • Újdonság

  Baktoma DC - Baktériumok a szennyvízkezelőbe- 0,5kg

  Extra hatékony baktériumok a háztartási szennyvíztisztító telepekhez Természetes baktériumok a háztartási szennyvíztisztító telep zavartalan és optimális működéséhez szag nélkül.

  Raktáron

  5134,90 Ft

  4279,10 Ft ÁFA nélkül

Paraméterek
Ár

Gyártó

Elérhetőség
Keresés szöveg

Keresés szűrési eredmények teljes szöveg alapján

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás