Menu

Granulátum afrikai sugereknek Discusfood

Afrikai sügérek etetése – egészséges táplálkozás a halak számára

Mit tartalmazzon egy jó takarmány afrikai sügér számára? Biztosan sok vitamin, ásványi anyag és nyomelem. És pontosan ez az, amit a Premiumfood African sügér takarmány alacsonyabb hőmérsékleten készített granulátum formájában. A szemcsék puhák, így könnyen feltörheted, ha az akváriumodban kisebb halak is vannak. Ha imádják a pelyheket, próbálja meg etetni az afrikai sügéreket spirulina pehely formájában, amelyek jellegzetes prebiotikus hatásúak. Legfeljebb 30% fehérjét tartalmaznak.

Fogadjon az afrikai sügérek finom ételére, amely egy vitaminbomba. Jól telíti őket, miközben nem terheli feleslegesen az emésztésüket. Ugyanakkor hozzájárul a takarmány optimális átalakításához (a titok a fehérjék és egyéb tápanyagok kiváló aránya, amelyek biztosítják a granulátum megfelelő felszívódását). Bónusz a hal sárga és piros színének erősítése.

Az afrikai sügérek etetése nem igényel előzetes áztatást. A szűrés is tetszeni fog, mert a takarmány nem szennyezi feleslegesen a vizet. A NO2, PH, NO3, PO és KH/GH vízparaméterek mérésére szolgáló tesztek mindenképpen hasznosak.

Egy jó tanács a végére – ne csak tiszta vizet adjon az akváriumi halaknak (a Szat Clear Water segít), hanem a fajnak megfelelő és egészséges táplálékot is. Hozzájárul egészségesebb növekedésükhöz és erősíti az immunrendszert. Következetesen tartsa be az etetési adagokat (a halakat napi 2-3 alkalommal kell etetni ésszerű adagokban). Az afrikai sügérek, valamint az amerikai sügérek táplálékát hűvösebb és száraz helyen javasolt tárolni.

2 Tételek

Paraméterek
Ár

Gyártó

Elérhetőség
Keresés szöveg

Keresés szűrési eredmények teljes szöveg alapján

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás