Menu

Baktoma LA-Bakteriumok Latrínokba

Baktériumok száraz WC-khez és latrinákhoz


A latrinában, száraz- vagy kerti WC-ben lévő baktériumok lebontják a szerves hulladékot, és megszabadítják a latrinát a kellemetlen szagoktól. Megkönnyítik a száraz wc tisztítását és eltávolítják a lerakódásokat. A baktériumok hatékonyan tisztítanak és meghosszabbítják a száraz WC élettartamát. Szabaduljon meg kerti WC-jének kellemetlen szagától termékeinkkel.

A Baktoma LA csak a természetben szabadon előforduló baktériumokat és enzimeket tartalmaz, amelyek beindítják a biológiai lebomlási folyamatot (leállítják az üledékképződést), ezáltal optimalizálják a baktériumok hatékonyságát a latrinákban és egyéb száraz WC-kben. Az eredmény a több éve felhalmozódott száraz vagy szilárd ürülék teljes lebontása és újbóli lerakódásának megakadályozása. Egy másik kimutatható tényező a keletkező szag jelentős csökkentése vagy megszűnése.

  • Baktoma LA-Bakteriumok Latrínokba - 0,5kg

    Extra účinné baktérie do suchého WC a latríny. Prírodný prostriedok pre rýchle odstránenie organického odpadu a zápachu z Vašej latríny a suchého WC.

    Raktáron

    5134,90 Ft

    4279,10 Ft ÁFA nélkül

Paraméterek
Ár

Gyártó

Elérhetőség
Keresés szöveg

Keresés szűrési eredmények teljes szöveg alapján

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás