Menu
Aqua test NO2
Az Aquatest NO2-t 0,1–10 mg / l-es nitrit-tartalom meghatározására használják kolorimetriás módszerrel. Többet olvasni

Jelenleg elfogyott

2586,50 Ft

2155,50 Ft ÁFA nélkül

Gyártó: ZOOLEK

Leírás

Aquatest NO2- használják a meghatározására a nitritek a 0,1 és 10 mg / l kolorimetriás módszerrel. A nitritek tranziens transzformáláshoz és fehérje nitrogénatommal egy első oxidációs lépését az ammónium vegyületek bevonásával aerob baktériumok.

Összetétel összetétele:
- 2 üveg reagens
- Színtartomány
- cső
- fecskendő
- utasítások

Miért mérjük a tartalom nitritek?

A nitritek olyan vegyületek, amelyek az egészségre veszélyes és az élet hal. Még feletti koncentrációk 0,3 mg / l lesz káros és hosszan tartó expozíció több, mint 1 mg / l erősen mérgező, mint 5 mg / l halálos. A kockázat a túl nagy koncentrációja a nitrit termelt feltételeinek felhalmozódása fehérjeszerű anyagok, anoxiás és a káros bakteriális flóra. Ilyen helyzet akkor fordulhat elő, ha túl sok halat, mértéktelen táplálkozás, tiszta és piszkos szűrőhordozót.

Hogyan szennyeződésének megakadályozása nitritek?

Ha a nitrit-tartalma 0,5-1 mg / l, akkor ki kell cserélni fele víz az akváriumban, és több mint 1 mg / l-szinte a teljes mennyiség, miközben erőteljesen levegőztetett, a szűrő tisztítását és a szubsztrát.

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

5/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Legjobb eladók ugyanabban a kategóriában

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás