Menu

SZAT CLEAR WATER

Szat Clear Water a kristálytiszta vízért, káros anyagok nélkül

A Szat Clear Water újdonságot jelent a szűrés területén. Átlagosan háromszorosára meghosszabbítja a vízcsere idejét az akváriumban. Ugyanakkor megakadályozza a káros gombák elszaporodását, amelyek gyakran eltömítik a szűrőt. A Szat Clear Water praktikus kiszerelésű, vízálló cérnával varrt zacskó formájában. Használata rendkívül egyszerű – csak helyezze a szűrőbe. Ezt követően elkezd dolgozni, és eltávolítja a különféle káros anyagokat, amelyek a halak anyagcseréje során kerülnek a vízbe. Kínálatunkban a Szat Clear Water Plants változatban is megtalálja, mely ideális növényi tartályokhoz.

A Szat Clear Water több hétig (kb. 2 hónapig) eláll a szűrőben. Ezután sófürdőben kell regenerálni (keverjünk el 1 liter hideg vizet 100 g tiszta sóval, és merítsünk egy Szat Clear Water zacskót az oldatba 40 percre). A gyártó legfeljebb 300 regenerációs ciklust közöl.

A Szat Clear Water előnyei:
- hosszabb tiszta víz ammónia nélkül (az egyik legveszélyesebb anyag az akváriumban)
- egyszerűbb akváriumápolás (a Szat Clear Water akár 20-szorosára növeli a vízcsere intervallumát)
- egészségesebb és boldogabb hal

Hozzá kell tenni, hogy a Szat Clear Water hatása attól függ, hogy milyen halat tartasz és mennyire terhelt az akváriumod. Mindig olvassa el a csomagoláson vagy a mellékelt tájékoztatóban található utasításokat.

22 tételeket

Paraméterek
Ár

Gyártó

Elérhetőség
Keresés szöveg

Keresés szűrési eredmények teljes szöveg alapján

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás