Granulátum diszkosz halaknak DiscusFood

2 Tételek


A DiscusFood táp kifejezetten a legjobb tenyésztők tapasztalatai alapján készült és laboratóriumi vizsgálatnak vetették alá. Ez a takarmány biztosítja, hogy a haluk jól nőjön és színük tele legyen. A célhoz használt nyersanyagokat Tony Tan, a világ egyik legismertebb tenyésztője ajánlotta, aki halakkal számos versenyen és bajnokságon nyert. A takarmány Németországban készül, ami egy másik minőségbiztosítás.
A DiscusFood granulátumot extrudálással állítják elő, ellentétben a 180 ° -on vágott standard granulátumokkal, a granulátumokat csak 60 ° C-on kezeljük. Ennek eredményeként kisebb mennyiségű vitamin, ásványi anyag és nyomelem elpusztul a termelés során. . A DiscusFood feed ezért sokkal értékesebb, mint más cégek hagyományos granulátumai. A takarmány puha textúrájának köszönhetően , és nem kell áztatniuk.
A takarmányban felhasznált nyersanyagok a legmagasabb minőségűek és speciálisan kiválasztottak. A halak nem kapnak felesleges elemeket zsírraktárakba. Ennek eredményeként a betáplálás csak az értékes alkotóelemekkel van feltöltve. Az emésztés ezért zökkenőmentesen halad, a hal nem fogyaszt, és a csepp rövid és kompakt.

DiscusFood nem igényel áztatást. Nem szívja fel a vizet, és nem töltődik be. A takarmány nem lebomlik, így a víz tiszta marad és szennyeződésmentes.
A DiscusFood nem tartalmaz tartósítószereket vagy más fixálószereket. A megfelelő csomagolás és súly lehetővé teszi a vitaminok hosszú ideig tartó oxidálódását és értéktelenné válását.

Gyártó:

Search filter results by fulltext

Megjeleníteni:

Bejelentkezés