Menu
Baktériumok akváriumba  - Baktoma AK

Baktériumok akváriumba - Baktoma AK

Értékelés

4.72/5 (32x)

Baktérie do akvária - Baktoma AK Többet olvasni

Raktáron

9662,40 Ft

8052 Ft ÁFA nélkül

Leírás

+ néhány napon belül biológiai egyensúly van
+ tiszta és átlátszó akváriumok, beleértve az üveget is (jelentősen meghosszabbítja az akvárium tisztításához szükséges időt)
+ a szerves lerakódások eltávolítása, a fenék és a vízoszlop zavarossága
+ tiszta vízoszlop
+ áthalad és megtisztítja a szűrést
+ biztonságos előkészítés állatok és növények számára
Extra hatékony - 1000 milliárd baktériumot tartalmaz 0,5 kg-os csomagolásban

LEÍRÁS:
A BAKTOMA AK a mikroorganizmusok aktivitásához szükséges baktérium spórák, enzimek és tápanyagok keveréke. A termék hatása az akváriumokban az alján és a vízoszlopban található szerves üledékek bomlása rendkívül mozgékony, természetes, módosítatlan aerob baktériumok és fakultatív anaerob baktériumok alkalmazásával, pozitív kemotaxissal (felismerik a vegyi hulladék fajtáját és úszhatnak hozzá). Ugyanakkor a vízoszlop jelentősen megtisztul. Ugyanakkor az oldott oxigéntartalom nő. A BAKTOMA AK rendszeres használatával garantált a baktériumok magas szaporodása, ami az akvárium folyamatos tisztítását eredményezi.

ELŐNYÖK:
+ néhány napon belül biológiai egyensúly van

+ tiszta és átlátszó akváriumok, beleértve az üveget is (az akvárium tisztításához szükséges idő jelentős meghosszabbítása)

+ a szerves lerakódások eltávolítása, a fenék és a vízoszlop zavarossága

+ tiszta vízoszlop

+ lényegesen kevesebb a szűrő eltömődése

+ biztonságos előkészítés állatok és növények számára

KÉZIKÖNYV:

Keverje össze a szükséges mennyiségű száraz baktériumkeveréket egy fél mérőedény arányában: egy negyed liter vizet (víz is lehet az akváriumból), és a kapott oldatot azonnal öntse az akváriumba. Egy 400 l-es akvárium esetében hetente egyszer adagoljon fél mérőpoharat, a kezdő adag egy mérőpohár / 400 l víz.

ADAGOLÁS:
Egy 400 literes akvárium esetében hetente egyszer adagoljon fél mérőpoharat, a kezdő adag egy mérőpohár 400 liter vízhez.

TÁROLÁS:
Száraz, hűvös helyen. A termék nem érintkezhet élelmiszerrel. Óvja gyermekektől. A BAKTOMA AK nem fagyhat le.

ELSŐSEGÉLY:
Lenyelés után igyon legalább fél liter vizet és hánytasson. Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Bőrrel való érintkezés után azonnal mossuk le szappannal és vízzel.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS:
A biológiai egyensúly hatása az adagolás első hetében jelentkezik. Rendszeresen adagolja a BAKTOMA AK-t, különben a biológiai folyamat megszakad. Évente legalább kétszer cserélje ki a vizet az akváriumban. Az akváriumban lévő víz tisztításához ne használjon egyidejűleg más termékeket.
Tárolja száraz környezetben, 5-30 ° C hőmérsékleten, zárt dobozokban. Bőrre vagy szembe kerülés esetén azonnal öblítse le bő vízzel. Óvja gyermekektől.

CSOMAGOLÁS: doboz 0,5 kg.

Garanciális idő: 12 hónap a felbontástól számítva.

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

4.72/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Baktériumok akváriumba  - Baktoma AK
Baktériumok akváriumba - Baktoma AK

9662,40 Ft

8052 Ft ÁFA nélkül

Legjobb eladók ugyanabban a kategóriában

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás