Menu

Minőségi haleledel diszkoszoknak

Egészséges és tápláló takarmány halaknak


Válasszon minőségi és ízletes takarmányt az akváriumi halak számára, amely alkalmas a mindennapi etetésre. Kínálatunkban különböző típusú takarmányok szerepelnek. Szintén bevált márkák liofilizált vagy speciális kiegészítő takarmányai, mint például a Discusfood, a ROYAL MENU és mások.

Van haltakarmányunk granulátum, konzerv vagy pehely formájában. Minden szükséges tápanyagot és tápértéket tartalmaz, nem tartalmaz mesterséges vagy egyéb tartósítószert. Ne felejtsük el, hogy a haltakarmánynak elegendő vitamint, ásványi anyagot, probiotikumot, rostot és egyéb hasznos anyagokat kell tartalmaznia, amelyek hozzájárulnak a halak optimális növekedéséhez és egészségesebb életükhöz.

Hogy a halak soha ne éhezzenek


Mindegy, hogy milyen haleledelt vásárol, mindig kövesse a csomagoláson feltüntetett ajánlott adagolást. Nem szabad túletetni a halat. Általában a halaknak a lehető legváltozatosabb étrendnek kell lenniük. Javasoljuk, hogy naponta többször etesse őket kisebb mennyiségben. Hiszen a természetes környezetben (folyók, tenger, tavak) a halak egész nap táplálkoznak, és nem is egyszer.

Végül, de nem utolsósorban, ne felejtse el a haleledelt száraz és sötét helyen tárolni. Ügyeljen arra, hogy a száraz étel ne legyen nedves. Penészedni kezdhet, ami veszélyes a halakra. Megbetegedhetnek. Konzervek esetén javasoljuk, hogy a fel nem használt élelmiszereket hűtőszekrényben tartsuk, és védőburkolattal takarjuk le.

Előfordulhat, hogy az akváriumot feleslegesen eltömik ételmaradékok - de ezekről az erőteljes szűrés és a szatírozott víz gondoskodik, amely kristálytiszta, káros anyagoktól mentes vizet biztosít.

Nem tudja, milyen ételt adjon halának, hogy egészséges, boldog és szép színe legyen? Szívesen segítünk Önnek.

Vásároljon takarmányt kiváló minőségben és kiváló áron.

36 tételeket

Paraméterek
Ár

Gyártó

Elérhetőség
Keresés szöveg

Keresés szűrési eredmények teljes szöveg alapján

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás