Menu
Protocaps-M 12 kapszula  600L vízhez

Protocaps-M 12 kapszula 600L vízhez

Értékelés

4.97/5 (68x)

Protocaps.M 12 kapszula 600L vízhez hexamita elen Többet olvasni

Raktáron

3259,60 Ft

2716,40 Ft ÁFA nélkül

Gyártó: ZOOLEK

Leírás

A halbetegségek nemcsak a nagykereskedőknél fordulnak elő, hanem a hazai tartályokban is. A nagy halsűrűség, a stressz és a rossz táplálkozás csökkenti az immunitást, ami betegségekhez vezethet. A lengyel Zoolek cég, amely évek óta a betegségek kezelésében és megelőzésében használt akváriumi termékek gyártására szakosodott, segítségére van. A tenyésztők és a hobbirajongók értékelni fogják ezt a márkát.

Az ostoros fertőzés a sügér gyakori betegsége. A diszkoszok és a vitorlások különösen érzékenyek a hexamitózisra és a spironukleózisra. Az egyik fő tünet a lyukak jelenléte a fertőzött halak fejbőrén. Az afrikai növényevő sügér tartós alultápláltsága flagelláris és bakteriális fertőzésekhez is vezethet, ami puffadásnak nevezett állapotot okozhat. Ezekre a betegségekre ajánlott szer a Zoolek Protocaps M.

A Protocaps M . Protozoa és baktériumölő hatása van. Ez a gyógyszer segít leküzdeni a flagellákat a hal testén belül és kívül. Nem hatol be a sejtekbe, így rendkívül biztonságos. Ezenkívül kiküszöböli az emésztőrendszert megtámadó anaerob baktériumokat, és megvédi a betegség által legyengült halakat a másodlagos fertőzésektől. Ugyanakkor ártalmatlan az aerob nitrifikáló baktériumokra, amelyek a nitrogénciklus szerves részét képezik. Nem károsítja a vízi növényeket sem.

A gyógyszertárban vásárolt metronidazol nehezen oldódó tabletták formájában van. Másrészt a Protocaps M-t könnyen oldódó kapszulák formájában kínálják, ami nagyban megkönnyíti a használatát. Csak oldja fel a kapszulát meleg vízben, és adja hozzá az akváriumba. Használat előtt távolítsa el az aktív szén- és tőzegpatronokat. Használat közben erőteljesen szellőztesse az akváriumot. A vízből a termék maradványait tartalék és aktív szén segítségével távolítják el

 

Adagolás: 1 kapszula Protocaps-M 50 l vízhez

Használat előtt a kapszulát oldjuk fel 0,1 l forró vízben (40-50 °C), majd adjunk hozzá 0,5 l akváriumi vizet a hőmérséklet kiegyenlítésére, és alkalmazzuk.

erőteljesen levegőztetni

3 napos kezelés után cserélje ki a vizet 30-50%-ra, majd 5 nap múlva ismételje meg a kezelést.

kezelés közben ne használjon aktív szénszűrőt.

Tippünk a diszkoszok lévő flagellák kezelésére A kezelés során a víz ideális pH-ja 6-6,5 Ph. Az ideális vízhőmérséklet 33 fok.

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

4.97/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Protocaps-M 12 kapszula  600L vízhez
Protocaps-M 12 kapszula 600L vízhez

3259,60 Ft

2716,40 Ft ÁFA nélkül

Legjobb eladók ugyanabban a kategóriában

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás