Menu
Protosol 1L 5 000L vízhez

Protosol 1L 5 000L vízhez

Értékelés

4.84/5 (115x)

A protoszol 1L 5000 liter vízhez, Többet olvasni

Raktáron

8847,50 Ft

7373 Ft ÁFA nélkül

Gyártó: ZOOLEK

Leírás

Gombák, baktériumok, arch Ichthyobodo, Hexamita (ostorféreg), Spironucleus ellen, amőbák és baktériumok ellen is hat, különösen anaerob.

A protozolt a belső szerveket is érintő flagelláris fertőzések esetén alkalmazzák, melyeket gyakran bakteriális fertőzések kísérnek.

Javasolt a Spironucleus nemzetségbe tartozó paraziták által okozott úgynevezett lyukbetegségek leküzdése, amelyek elsősorban a vitorlások és a diszkosz halakot támadják meg, és a fejen gennyes anyaggal teli bőrelváltozásokban és fehér kiürülő ürülékben nyilvánulnak meg. Alkalmazható olyan fertőzésben is, amelyben az afrikai sügéreket flagella és másodlagos baktériumok enterális fertőzése okozza.

Az Ichthiobodo paraziták által okozott ozmózis leküzdésére is használják, amely különösen az ívó és a fiatal halak számára jelent veszélyt.

Adagolás: 10 ml Protosol 50 literenként
Ne használjon aktív szénszűrőt a gyógyszer alkalmazása során. 7 napos kezelés után cserélje ki a vizet (kb. 1/3)
Tippünk a célpontokban lévő flagellák kezelésére A kezelés során a víz ideális pH-ja 6-6,5 Ph. Az ideális vízhőmérséklet 33 fok 5-7 napig.

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

4.84/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Protosol 1L 5 000L vízhez
Protosol 1L 5 000L vízhez

8847,50 Ft

7373 Ft ÁFA nélkül

Legjobb eladók ugyanabban a kategóriában

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás