Protosol 1L 5 000L vízre

Protosol 1L 5 000L vízre

Product rating: 4.73/5 (41x)

Your rating:

A protoszol 1L metrodinazol 5000 liter vízre, amely paraziták ellen hat (azaz az Ichthyobodo, Hexamita, Spironucleus ), szintén hat az ameba és a baktériumok ellen, különösen az anaerob, előnye, hogy könnyen behatolnak egysejtű protozoon organizmusokba, amelyek a korlátozott mennyiségű magas szövetekbe korlátozódnak. káros mellékhatások. A készítményben található egyéb összetevők a baktériumok és gombák adjuvánsként hatnak, ezáltal megakadályozzák a gyengített és parazita-fertőzött halak másodlagos fertőzését.

7660 Ft Áfá - val

6383,30 Ft

Warehouse status: Raktáron

Gyártó: ZOOLEK

A Zoolek Protosol egy akvárium készítmény, amely a protozoonok, baktériumok és gombák ellen működik.

A készítmény egy paraziták elleni metronidazol-származékot tartalmaz (azaz az Ichthyobodo, Hexamita, Spironucleus nemzetségből), amoeba és baktériumok, különösen az anaerob baktériumok ellen. halak számára. A készítményben lévő egyéb összetevők a baktériumok és gombák adjuvánsaként hatnak, ezáltal megakadályozzák a gyengített és parazita halak másodlagos fertőzéseit.

A protoszol a belső szerveket érintő, bakteriális fertőzésekkel járó fertőzések esetén alkalmazzák.

A Spironucleus  parazitái által okozott ún. Lyukbetegség elleni küzdelem ajánlott, amely különösen a vitorlásokat és a diszkoszt támadja meg, és fejfájásként fejti ki a bőrét, amely tele van gennyes anyaggal. Alkalmazható az afrikai cichlidek kezelésére is, amelyek a burgonya és a szekunder baktériumok enterális fertőzése által okozottak.

Azt is használják, hogy leküzdjék az Ichtiobodo paraziták által okozott szorongást, ami különös veszélyt jelent a fiatalkorúak és a fiatal halak számára.

Adagolás: 10 ml Protosol 50 l

Ne használja az aktív szénszűrőket a termék használata során. 7 napos kezelés után cserélje ki a vizet (kb. 1/3)

Tippünk a diszkosz terápiá kezelésére. Ajánlo Ph  kezelésére szolgáló víz 6–6,5 Ph.Idealis vízhőmérséklete 33 fok 10 napon át.

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Bejelentkezés