Menu
Bactocaps F [12 kapsúl] pre 600L vody

Bactocaps F [12 kapsúl] pre 600L vody

Értékelés

5/5 (15x)

Bactocaps F 12kapszula 600L vízre Többet olvasni

Raktáron

3259,60 Ft

2716,40 Ft ÁFA nélkül

Gyártó: ZOOLEK

Leírás

 A Zoolek Bactocaps F egy akváriumi készítmény a bakteriális fertőzések által veszélyeztetett halak ápolására. Hatékony édesvízi és tengeri akváriumokban, profilaktikus használatra halkaranténban is. A növényekre ártalmatlan.Fekélyek, csomók, uszonyok hasadása és szétesése ellen.

A Bactocaps F 12 kapszula antibakteriális szer a Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumok széles skálája ellen, köztük az Aeromonas, Pseudomonas, Flexibacter, amelyek különböző halbetegségeket okoznak. Édes és sós vízben való használatra. Ez a kezelés ártalmatlan az akváriumi növényekre.

Adagolás:

Kezelés - 1 kapszula 50 l vízhez

Profilaktikus - 1 kapszula 100 l vízhez

Az adagolást 24 óra működés után meg kell ismételni. Egy másik nap elteltével cserélje ki a víz körülbelül 1/3-át, és kapcsolja be az aktívszén szűrőket.

Alkalmazás: Használat előtt a kapszulát 0,1 l meleg (40-50°C) vízben oldjuk, majd szobahőmérsékleten vízzel 0,5 l-re hígítjuk. Keverjük össze mindent, és azonnal öntsük az akváriumba. Az oldatot nem szabad tárolni. Használat előtt kapcsolja ki az aktív szenet, a tőzeget és a biológiai szűrőket. Használat közben erőteljesen szellőztessen. Távolítsa el a maradványokat a víz cseréjével és a ZOOLEK Filtrax C patronokkal történő szűréssel

K Filtrax C 

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

5/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Bactocaps F [12 kapsúl] pre 600L vody
Bactocaps F [12 kapsúl] pre 600L vody

3259,60 Ft

2716,40 Ft ÁFA nélkül

Legjobb eladók ugyanabban a kategóriában

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás