AQUAGROWER MICRO COMPLEX

ÚJDONSAG

Stabilizált, erősen koncentrált mikroelem táp, elegendő vastartalommal a növényi akváriumok számára.

aaa

A műtrágya vasat tartalmaz DTPA-kelát és glükonát formájában. Ennek a kombinációnak köszönhetően az akváriumban lévő vas elérhető Fe3 + általános formában és Fe2 + formájában is, amelyet a növények jobban felszívnak. A termék megfelelő arányban tartalmaz még mangánt, cinket, bórt, molibdént, rézet és nikkelt. Ennek köszönhetően ennek a műtrágyának a használata még a réz és más nehézfémek (garnélarák, csiga stb.) Tartalmára érzékeny állatokkal rendelkező akváriumokban is biztonságos. A felsorolt ​​összetevők egyike sem kötődik szándékosan az EDTA-keláthoz, amelyet általában mezőgazdasági műtrágyakeverékekben használnak.

A mikroelemek és a vas megfelelő adagolása elősegíti a növények növekedését és vitalitását, valamint korlátozza az algák növekedését. A vashiány az új levelek fakulásával és fehérítésével nyilvánul meg. A mikroelemek hiánya az új levelek csavarodásával, deformációjával vagy zsugorodásával nyilvánul meg, amely klorózissal jár (a vénák közötti levélszövetek pusztulása).

A teljes megtermékenyítéshez javasoljuk, hogy ezt a terméket a Macro Complex műtrágyával együtt használja.

adagolás:

Adjon ki 4 ml műtrágyát 100 l vízre az akváriumban naponta erősen megvilágított és benőtt tartályokba, amelyekben széndioxid van jelen, jelentős mennyiségű szárnövénnyel (holland akváriumok).

A szállított CO2-t tartalmazó egyéb növényi akváriumokban a növények mennyiségétől és a fénytől függően adagoljon 2-3 ml műtrágyát 100 l vízre az akváriumban.

Növényi akváriumokban, amelyekben nincs CO2, adagoljon 1 ml műtrágyát 100 l vízre az akváriumban naponta.

Javasoljuk a műtrágya napi adagolását, hogy stabil tápanyag-koncentrációt érjen el az akváriumban.

koncentráció:

4 ml műtrágya 0,14 mg / l vasat, 0,03 mg / l mangánt és más mikroelemeket ad kiegyensúlyozott arányban 100 l akváriumvízhez.

Figyelem:

Használat előtt alaposan rázza fel. Sötétben, szobahőmérsékleten és gyermekek számára elzárva tárolandó. Ne keverje más mikroelemeket vagy vasat tartalmazó műtrágyákkal. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Idővel megváltoztathatja a színét anélkül, hogy befolyásolná a termék minőségét. Javasoljuk, hogy minden héten cserélje a vizet.

Product rating: 5/5 (11x)

Your rating:

Termékvariációk

  • Objem: 500 ml

  Warehouse status: Jelenleg elfogyott

  2760,10 Ft Áfá - val

  2300,10 Ft

  • Objem: 1000ml

  Warehouse status: Raktáron

  5040,10 Ft Áfá - val

  4200,10 Ft

Gyártó: AquaGrower

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Bejelentkezés