Menu
AQUAGROWER MACRO COMPLEX

ÚJDONSAG

AQUAGROWER MACRO COMPLEX

Értékelés

4.81/5 (26x)

Stabilizált, erősen koncentrált makroelem táp további magnéziummal növényi akváriumokhoz. Többet olvasni
Objem

Variációk választása

Variációk választása

tól 2955,30 Ft

tól 2462,70 Ft ÁFA nélkül

Gyártó: AquaGrower

Leírás

aaaaa

Stabilizált, erősen koncentrált makroelem táp további magnéziummal növényi akváriumokhoz.

A műtrágya nitrátot tartalmaz nitrátok formájában és ammóniumionok arányban, foszfort foszfátok formájában, káliumot és magnéziumot tartalmaz. Ezeknek a tápanyagoknak a kínálata közvetlenül befolyásolja az összes fontos növényt, növekedési sebességüket, és egyúttal hozzájárulhat az összes zöld és cianobaktérium növekedésének elnyomásához.

A makroelemek hiánya az idősebb levelek idő előtti lehullásában nyilvánul meg, amelyek gyakran először zöldalgákat növesztenek. Egyéb megnyilvánulások közé tartozik a lassú vagy felfüggesztett növekedés leengedett levelekkel. Mindezek a tünetek gyakran nekrózissal (lyukak vagy sötét holt foltok a leveleken) és az idősebb levelek sárgulásával járnak.

Mikrokomplex komplex.

adagolás:

Adjon naponta 4 ml műtrágyát 100 l vízre az akváriumban erősen megvilágított és benőtt tartályokba, amelyekben széndioxid van jelen, jelentős mennyiségű ősnövénnyel (holland akváriumok).

A szállított CO2-t tartalmazó más növényi akváriumokban a növények mennyiségétől és a fénytől függően adagoljon 2-3 ml műtrágyát 100 l vízre az akváriumban minden nap.

Növényi akváriumokban a szállított CO2 nélkül adagoljon minden nap 2 ml műtrágyát 100 l vízre az akváriumban.

A műtrágyát naponta kell adagolni az akváriumban lévő stabil tápanyag-koncentráció érdekében.

Ne lépje túl az ajánlott adagot. Az adagolás módosíthatja a tartály stílusát és azonosítóit.

koncentráció:

4 ml táp adagja 2,15 mg / l nitrátot, 0,61 mg / l nitrogént, 0,45 mg / l foszfátot, 2,75 mg / l káliumot és 0,15 mg / l magnéziumot tartalmaz 100 l akváriumvízhez.

Figyelem:

Használat előtt alaposan rázza fel. Sötétben, szobahőmérsékleten és gyermekektől elzárva tárolandó. Ha a tartályba beáramló víz nagyobb arányban (10 mg / l és több) magnéziumot és / vagy nitrátot tartalmaz, javasoljuk, hogy az egyes makrotápanyagokat külön adagoljuk, hogy elkerüljük ezen tápanyagok megnövekedett koncentrációját a tartályban. Ne kombinálja a makroelemekből elérhető erőforrásokkal. Ha szembe kerül, óvatosan töltse fel vízzel. Idővel megváltoztathatja a színét anélkül, hogy befolyásolná a termék minőségét. Javasoljuk, hogy minden héten cserélje a vizet.

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

4.81/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

AQUAGROWER MACRO COMPLEX
AQUAGROWER MACRO COMPLEX

tól 2955,30 Ft

tól 2462,70 Ft ÁFA nélkül

Legjobb eladók ugyanabban a kategóriában

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás