Menu
NPK tabletta + mikroelemek 10db

NPK tabletta + mikroelemek 10db

Értékelés

5/5 (2x)

NPK tabletta + mikroelemek 10db Többet olvasni

Jelenleg elfogyott

473,20 Ft

394,40 Ft ÁFA nélkül

Leírás

Az NPK + mikroelem tabletta fél év alatt lassan bocsátja ki a tápanyagokat. Minden szükséges tápanyagot tartalmaznak az akváriumi növények egészséges növekedéséhez. A növények soha nem fognak éhezni.

Az NPK + mikroelem tabletta nitrogént, foszfort, káliumot, magnéziumot és a növény egészséges növekedéséhez fontos mikroelemeket tartalmaz. A műtrágya lassan szabadul fel, és nem áll fenn a túltrágyázás vagy az algásodás veszélye. A tápanyagokat a növényi gyökerek kimerítik, így sikeresen meg tudják akadályozni azokat az algákat, amelyek létfontosságú növekedésük miatt nem jutnak műtrágyához.

Alkalmazás:

Tegyünk néhány tablettát a növény gyökereihez. Helyezze be a tablettákat a hordozóba csipesszel és a lehető legmélyebben. Ha teljesen benőtt az alja, akkor az aljába 6x6 cm-es osztásközzel helyezzen be tablettákat. A tablettabevonat néhány órán belül feloldódik, és csak műtrágyagyöngyök maradnak. Kijuttatás után ne végezzen mélyiszapeltávolítást, és próbálja meg elkerülni a műtrágya kimosódását. Fél év múlva (tőszámtól függően) trágyázzuk újra az alját.

A tabletták az Osmocote lassan felszabaduló műtrágyát tartalmazzák. A műtrágya lassan szabadul fel, így nem trágyázik. Bármilyen akváriumba alkalmas az algák növekedésének megakadályozására és a növények támogatására. Rozettás és száras növényekhez egyaránt alkalmas.

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

5/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Legjobb eladók ugyanabban a kategóriában

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás