Menu
Pleco & Catfish Carni Wafers

Pleco & Catfish Carni Wafers

Értékelés

4.98/5 (51x)

Pleco & Catfish Carni Wafers 50gr 110ml Többet olvasni

váha

Raktáron

2177,30 Ft

1814,40 Ft ÁFA nélkül

Leírás

Carni Wafers természetes táplálék minden húsevő harcsa számára. Mindent tartalmaz, amit a Hypncistrus, a Pseudacanthicus, a Scobiancistrus és sok más L-harcsa természetes élőhelyén fogyaszt. A fő összetevő egy olyan bakteriális fehérje, amely hasonló a szubsztrát természetes növekedéséhez. A rákfélék és a 10% -os rovarok teljes étrendet biztosítanak a húsevő L-harcsa számára. Az összetétel megfelel ezeknek a halaknak a természetes táplálkozásának. A Carni gofri nem préselt étel tabletták formájában, hanem extrudálódik. A nyersanyagot nagy nyomás alatt hozzuk a formába. Megőrzik az értékes összetevőket. Carni ostya a földre esik.

etetés:
naponta többször kis adagok a nap folyamán vagy alkonyatkor, az étkezési szokásoktól függően.

Összetétel: Corynebacterium glutamicum baktériumfehérje, kukorica, búza, fehérjék, zöldségek, rovarok 10%, 10% krill (MSC minősítés), algák, daphnia, Artemia, ásványi anyagok, vörös lazacolaj.

Adalékanyagok: Vitaminok, provitaminok és hasonló hatású anyagok: 20000 NE, 1500 NE D3, E150 mg, 150 mg C, B1 7,5 mg, B2 10 mg, 50 mg B3, B6 6 mg, 0, 25 mg, 2,5 mg folsav, 300 mg kolin-klorid, 250 mg inozit, 25 mg pantoténsav. Nyomelemek: E1 - vas-szulfát, 24 mg monohidrát, E2 - kálium-jodid 0,3 mg, E4-réz-szulfát, pentahidrát.

Analitikai komponensek: Nyersfehérje 41%, Nyers zsír 4,8%, Nyersrost 4,8%, Nyershab 11,5%

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

4.98/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Pleco & Catfish Carni Wafers
Pleco & Catfish Carni Wafers

2177,30 Ft

1814,40 Ft ÁFA nélkül

Legjobb eladók ugyanabban a kategóriában

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás