Menu
BIODIGEST PRO 10x10ml ampulla
BIODIGEST PRO 10x10ml ampulla,milliárdok hasznos baktérium az akváriumod számára!!! Többet olvasni

Raktáron

29577 Ft

24647,50 Ft ÁFA nélkül

Gyártó: PRODIBIO

Leírás

A kiegyensúlyozott nitrogén körforgásért az akváriumban

1. Újonnan alapított akvárium indításához 1 ampulla 60 l vízhez + 1 ampulla közvetlenül a szűrőbe

2. A hal kezelése után 60 l vízhez 1 ampulla + 1 ampulla közvetlenül a szűrőbe ajánljuk.

3. Alga túlszaporodása esetén 1000L vízhez 1 ampullát javasolunk 15 naponta

4. Javasoljuk, hogy 15 naponta adjon hozzá az optimális biológiai egyensúly érdekében.

Használat előtt: rázza erőteljesen az ampullát körülbelül 15 másodpercig, hogy a hegyekben (az ampulla végén) lévő baktériumok az oldatban legyenek. Felhordás előtt (akváriumban vagy szűrőben) hígítsa fel 1 liter akváriumi vízben!

Még a kiváló dolgokat is lehet javítani, így a Prodibio BioDigest egy új, továbbfejlesztett recepttel érkezik. A kiválasztott baktériumtörzsek módosított összetételével mindennel ellátja akváriumát, ami az optimális biológiai szűréshez szükséges. A Prodibio BioDigest használatával ideális alapot teremt a gyönyörű korallokhoz egy tengeri akváriumban, a buja növények növekedéséhez édesvízi akváriumban, valamint az egészséges halak és kagylók számára mindkét akváriumtípusban. A biológiai szűrőtermékek hatékonysága nem függ a benne lévő baktériumok mennyiségétől. Fontos, hogy a baktériumok képesek legyenek hatékonyan együttműködni más típusú baktériumtörzsekkel. A Prodibio BioDigest csak a leghatékonyabb baktériumtörzseket tartalmazza, amelyek képesek lebontani az akváriumban lévő káros anyagokat, és kiegészítik egymást. Ezek a baktériumtörzsek együttesen megteremtik a tiszta víz, az egészséges korallok és halak, valamint a buja növények alapjait. A teljes nitrogénlánc teljesen lebomlik.

Az ammónia - a nitrogénlánc első szakasza - a halak a kopoltyúkon keresztül választják ki, vagy az elhalt biomassza (növényi részek, takarmánymaradványok stb.) rothadásakor keletkezik. A Prodibio BioDigest termék az ammóniumot nitritté alakítja, amely aztán nitráttá, végül nitrogénné. A nitrogén a víz felszínén kerül a levegőbe. Rendszeres használatával egészségesebb lesz az akváriumod, mert a szennyező anyagok eltűntek, és élvezni fogod a tiszta vizet, az állományt és az ültetést, amely biztosan jól érzi magát és virágzik.

A teljes nitrogénlánc teljesen lebomlik

Az ammónia - a nitrogénlánc első szakasza - a halak a kopoltyúkon keresztül választják ki, vagy az elhalt biomassza (növényi részek, takarmánymaradványok stb.) rothadásakor keletkezik. A Prodibio BioDigest termék az ammóniumot nitritté alakítja, amely aztán nitráttá, végül nitrogénné. A nitrogén a víz felszínén kerül a levegőbe. Rendszeres használat mellett egészségesebb lesz az akváriumod, mert eltűnnek a szennyező anyagok, és élvezni fogod a tiszta vizet, a harisnyát és az ültetést, amiben biztosan jól fogod érezni magad és boldogulni fogsz.

A biológiai szűréshez szükséges összes baktériumtörzset tartalmazza

A Prodibio BioDigest erősen koncentrált, és körülbelül 20 milliárd baktériumot tartalmaz egyetlen injekciós üvegben. Kivétel nélkül minden nitrifikáló és heterotróf baktérium (beleértve a Nitrobacter winogradskyi-t és a Paracoccus denitrificanst), amelyek az akváriumban történő komplex biológiai szűréshez szükségesek, megtalálhatók, és gondosan kiválasztották hatékonyságukat. A nitrifikáló baktériumok a heterotróf baktériumokkal kölcsönhatásban biztosítják a nitrogénlánc teljes lebomlását és jelentősen hozzájárulnak a denitrifikációhoz.

Hatékonyan távolítsa el a szerves hulladékot az akváriumból

Az akváriumba juttatott fehérjék szerves szennyezést okoznak. A bomlás során többek között a fehérjék mérgező ammóniává bomlanak, további redukcióval pedig nitritekké válnak, amelyek szintén mérgezőek. A Prodibio BioDigestben található baktériumtörzsek a fehérjéket tartalmazó szerves hulladékot kémiai elemeikre bontják és fokozatosan lebontják. Ez hatékonyan megakadályozza, hogy a betegségeket okozó szervezetek tápanyagokat találjanak az akváriumban. A nem ártalmatlanított szerves hulladék káros hatással van a vízértékekre. Mindig bázist és táptalajt jelentenek a nem kívánt hatásoknak, mint például az (ecset)algáknak. És természetesen a szerves hulladékból álló iszapban baktériumok fejlődhetnek ki, amelyek gyengítik a halak betegségekkel szembeni ellenálló képességét, és nem tesznek jót a megjelenésüknek. A Prodibio BioDigest termék pontosan azokat a baktériumokat tartalmazza, amelyekre egy egészséges, tiszta és ezért szép akváriumnak szüksége van.

A tápanyagok korlátozása nélkül akadályozza meg az algák kialakulását

A nitrifikáló és heterotróf baktériumok együttesen tisztítják a tartályt és a vizet, és csökkentik a nitrátok és foszfátok mennyiségét. Ily módon hatékonyan akadályozzák meg az algák szaporodását anélkül, hogy korlátoznák a víz tápanyagtartalmát. A Prodibio BioDigestben található néhány baktériumtörzs oxigén segítségével olyan enzimeket állít elő, amelyek csökkentik a víz nitráttartalmát. Ez hatékonyan gátolja a betegséget okozó szervezetek túlszaporodását. A nem biológiai szűrőanyag használata azzal a kockázattal jár, hogy a fontos tápanyagok nincsenek jelen a szükséges mennyiségben. A Prodibio BioDigestben található baktériumtörzsek természetes egyensúlya kiküszöböli ezt a kockázatot.

Egyszerű és biztonságos használat az injekciós üvegben történő szállításnak köszönhetően

A palackokat vagy dobozokat gyakran többször is kinyitják és lezárják. Ezért lehetséges a szennyeződés, például a (folyékony) tartalom oxigénnel való érintkezésével. Ez lehetetlen a Prodibio BioDigest termékkel, mert az üveg fiolák nitrogén atmoszférával vannak feltöltve.Ez nagyon magas tartósságot garantál minőségromlás nélkül. Az oldat friss, mint az első napon, és hatékonyan elkerülhető a szennyeződés vagy keveredés. A precíz adagolásnak köszönhetően ennek az oldatnak a használata rendkívül gazdaságos.

A HASZNÁLAT

Standard tartomány: 1 fiola BioDigest 15 naponta

Miért érdemes kéthetente használni a terméket? - A BioDigest különösen hatékony az első két hétben. A baktériumok fejlődési sebessége törzsenként változó. A Biodigest garantálja az optimális tisztítási arányokat tizennégy napig. Ha fel akarja gyorsítani a tisztítási folyamatot, ne növelje az adagokat, hanem gyakrabban használja a terméket.

1. A Prodibio BioDigest hatékonysága az akváriumba való bevezetést követő első két hétben a legmagasabb. Ha fel akarja gyorsítani a tisztítási folyamatot, nem szükséges az adagot növelni, de javasolt a termék gyakrabban történő használata.

2. A gyártás és szállítás miatt a kazetták alján természetes üledékképződés léphet fel. Használat előtt rázza fel az injekciós üveget, ez az üledék fellazul, és a tartalma enyhén tejszerű lesz. Az injekciós üveg felnyitása után kifejezetten szaga lesz.

Az injekciós üveg alján lévő lerakódás és a felszabaduló szag magas minőségi követelményeknek felel meg, és nem ad okot aggodalomra.

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

5/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

BIODIGEST PRO 10x10ml ampulla
BIODIGEST PRO 10x10ml ampulla

29577 Ft

24647,50 Ft ÁFA nélkül

Legjobb eladók ugyanabban a kategóriában

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás