Menu
Freshwater Crab 50% Flat Granulate 65g 300ml

Újdonság

Freshwater Crab 50% Flat Granulate 65g Többet olvasni

Jelenleg elfogyott

5428,80 Ft

4524 Ft ÁFA nélkül

Leírás

Ne nevezd pehelynek! "...

... mert ez egy granulátum pehely formájában. Az extrudálás lehetővé teszi olyan termék előállítását, amely maximálisan csíramentes. Az összes nyomás- és hőérzékeny komponenst ezt a gyártási lépést követően adják hozzá, hogy megőrizzék szerkezetüket, és így maradéktalanul hatékonyak maradjanak. Az egyedi, pelyhes szemcsék stabil és viszonylag nagy formája és a speciális csepp elősegíti a gyors felszívódást. Még a vadonban elkapott kényes célpontok is felfalják a lapos granulátumot egy rövid megszokás után, köszönhetően a takarmány kiváló minőségének,

aaa

Természetesen semmi akadálya annak, hogy a granulátumot összetörjék és minden más akváriumi halfajnak kínálják, mérettől függetlenül. A viszonylag hosszú felületi tartózkodási idő másik előnye, hogy még a nagyon félénk és félénk felületevők is elláthatók. Ez megkönnyíti például az új készletek betáplálását.

Az 50%-os édesvízi rák aránya önmagában érv a többi, hagyományos takarmánytípushoz képest. Értékes növényi fehérjékkel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és kiváló minőségű zsírsavakkal kombinálva teljes értékű alaptakarmány jön létre, amely szinte minden édesvízi és tengeri hal számára alkalmas. Mindig ügyeljen az etetési ajánlásokra, mert ezeket minden dobozon megtalálja.

 

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

5/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Legjobb eladók ugyanabban a kategóriában

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás