Menu
Banánfa szárított levelek 100g

Újdonság

Banánfa szárított levelek 100g Többet olvasni

Raktáron

4423,80 Ft

3686,50 Ft ÁFA nélkül

Gyártó: Easy Fish

Leírás

A banánlevél használható az akváriumban vagy a garnélarákban a mandulalevelekkel együtt, ezek csökkentik a víz pH-ját is. Más hasonló előnyeik vannak, csereket és más hasznos anyagokat bocsátanak ki a vízbe, amelyek harcolnak a káros baktériumok és gombák ellen, és lehetővé teszik a garnélarák egészséges fejlődését. A garnélarák és a rák szereti a leveleket lakmározni, és így megtisztítani az emésztőrendszert. Természetes dekorációként is szolgál, a fiatal garnélarák el van rejtve a banánlevelek közelében.

Használjon egy darab banánlevelet körülbelül 20 liter akváriumvízhez. Helyezheti őket közvetlenül az akváriumba, a levelek az aljára süllyednek, amint vízbe áznak. Ha azt akarja, hogy gyorsabban süllyedjenek el, párolja forrásban lévő vízzel, és miután kihűlt, tegye a tartályba.

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

5/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Banánfa szárított levelek 100g
Banánfa szárított levelek 100g

4423,80 Ft

3686,50 Ft ÁFA nélkül

Legjobb eladók ugyanabban a kategóriában

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás