AQUAGROWE MACRO MAGNESIUM

AKCIÓ ÚJDONSAG

AQUAGROWE MACRO MAGNESIUM

 aaa

Stabilizált, magas koncentrációjú magnéziumtartalmú táp növényi akváriumokhoz.

A műtrágya magnéziumot tartalmaz, hogy biztosítsa az akvárium összes növényének ideális növekedését, különösen a nagyon lágy vizekben. A magnézium, ha elegendő mértékben rendelkezésre áll, elősegíti a növények nitrogén- és foszforfelvételét. Nagyon lágy vízzel rendelkező régiókban vagy fordított ozmózisos víz használata esetén kell hozzáadni.

A magnéziumhiány a levél vénái közötti szövet sárgulásával nyilvánul meg, leggyakrabban az öreg és a középkorú leveleken. Nagy hiány esetén az új levelek is érintettek.

A teljes megtermékenyítéshez javasoljuk, hogy ezt a terméket szükség szerint Micro Complex, Makro Nitrogen, Makro Foszfor és Makro Kálium műtrágyákkal együtt használja.

adagolás:

Adagolás a csapvízben rendelkezésre álló magnéziumtartalom szerint úgy, hogy koncentrációja az akváriumban 5 - 10 mg / l legyen.

Hetente 5 mg / l magnéziumot adunk egy erősen megvilágított növényi tartályhoz, amelyhez CO2, azaz. Heti 25 ml 100 l akváriumvízben.

Csak akkor adunk magnézium műtrágyát a szokásos növénytartályokhoz CO2 hozzáadása nélkül, ha a növények magnéziumhiányos tüneteket mutatnak.

Ne lépje túl az ajánlott adagot. Állítsa be az adagolást a tartály stílusához és igényeihez.

koncentráció:

4 ml műtrágya 0,8 mg / l magnéziumot juttat 100 l akváriumvízhez.

Figyelem:

Használat előtt alaposan rázza fel. Sötétben, szobahőmérsékleten és gyermekek számára elzárva tárolandó. Nem javasoljuk a 10 mg / l-nél magasabb magnézium-koncentrációjú tartályokban történő alkalmazást. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Idővel megváltoztathatja a színét anélkül, hogy befolyásolná a termék minőségét. Javasoljuk, hogy minden héten cserélje a vizet.

Product rating: 5/5 (3x)

Your rating:

Termékvariációk

  • Objem: 500 ml

  Warehouse status: Raktáron

  2460,10 Ft Áfá - val

  2050,10 Ft

  • Objem: 1000ml

  Warehouse status: Raktáron

  4320,10 Ft Áfá - val

  3600,10 Ft

Gyártó: AquaGrower

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Bejelentkezés