AQUAGROWE MACRO PHOSPHORUS

AKCIÓ ÚJDONSAG

AquaGrower Macro Phosphorus

aaaa

A táp foszfort tartalmaz foszfátok formájában, hogy biztosítsa az akvárium összes növényének ideális növekedését. A foszfátok jelentősen hozzájárulnak a növények növekedési sebességéhez. Különösen alkalmas kis halmennyiségű tartályokhoz. A foszfátellátás nem okozza az algák szaporodását, hanem éppen ellenkezőleg, támogatja a növények létfontosságú növekedését, ami jelentősen hozzájárulhat az algák elleni küzdelemhez.

A foszfáthiány az idősebb levelek sötétedésével és idő előtti lehullásával nyilvánul meg. További megnyilvánulások közé tartozik a lassú vagy felfüggesztett növekedés és a zöld foltos algák erőteljesebb növekedése a növény levelein. Néhány növény idősebb leveleinek szélén klorózis (a vénák közötti levélszövetek pusztulása) fordulhat elő.

A teljes megtermékenyítéshez javasoljuk ennek a terméknek a használatát Micro Complex, Makro Nitrogen, Makro Kálium és Makro Magnézium műtrágyákkal együtt, szükség szerint.

adagolás:

Adagolás szükség szerint és az akvárium stílusa.

Hetente hozzávetőlegesen 1,4 - 3,5 mg / l foszfátot kell adnunk egy erősen megvilágított növényi tartályhoz, amelynek szén-dioxidja van, azaz. Hetente 7-18 ml (napi 1-2 ml) 100 l akváriumvízben.

A halmennyiség miatt 0,2 - 1 mg / l foszfátot adunk a normál növényi tartályokhoz CO2 hozzáadása nélkül, azaz. Hetente 1 - 5 ml 100 l akváriumvízben.

Javasoljuk a műtrágya napi adagolását, hogy stabil tápanyag-koncentrációt érjen el az akváriumban.

Ne lépje túl az ajánlott adagot. Állítsa be az adagolást a tartály stílusához és igényeihez.

koncentráció:

4 ml műtrágya 0,8 mg / l foszfátot, 0,33 mg / l káliumot ad 100 l akváriumvízhez.

Figyelem:

Használat előtt alaposan rázza fel. Sötétben, szobahőmérsékleten és gyermekek számára elzárva tárolandó. Ne kombinálja más, foszfort vagy foszfátot tartalmazó termékekkel. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Idővel megváltoztathatja a színét anélkül, hogy befolyásolná a termék minőségét. Javasoljuk, hogy minden héten cserélje a vizet.

Product rating: 5/5 (2x)

Your rating:

Termékvariációk

  • Objem: 500 ml

  Warehouse status: Jelenleg elfogyott

  2460,10 Ft Áfá - val

  2050,10 Ft

  • Objem: 1000ml

  Warehouse status: Raktáron

  4320,10 Ft Áfá - val

  3600,10 Ft

Gyártó: AquaGrower

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Bejelentkezés