AQUAGROWER POTASSIUM (KALIUM) MACRO

AKCIÓ ÚJDONSAG

Stabilizált, erősen koncentrált káliumtartalmú műtrágya növényi akváriumokhoz.

aaaa

A gyártó leírása: A műtrágya káliumot tartalmaz, hogy biztosítsa az akvárium összes növényének ideális növekedését. A káliumot gyakran elhanyagolják, ugyanakkor a MAKROUTRIENSEK elengedhetetlenek a növények növekedéséhez. Szinte azonnal hozzá kell adni a tartály felszerelése után, a felhasznált hordozótól függetlenül. A káliumellátás támogatja a növények növekedését, növeli egyes mikroelemek elérhetőségét és csökkentheti a zöldalgák megjelenését.

A káliumhiány először az idősebb levelek sárga pontjain nyilvánul meg, amelyek végül lyukakká válnak, és a levelek végül lehullanak. Egyéb megnyilvánulások közé tartozik a lassú vagy késleltetett növekedés.

A teljes megtermékenyítéshez javasoljuk, hogy ezt a terméket szükség szerint Micro Complex, Makro Nitrogen, Makro Foszfor és Makro Magnézium műtrágyákkal együtt használja.

adagolás:

Adagolás szükség szerint és az akvárium stílusa. Körülbelül heti 10 - 20 mg / l káliumot kell hozzáadnunk egy erősen megvilágított növényi tartályhoz, amelynek szén-dioxidja van, azaz. Heti 20 - 40 ml (napi 3-6 ml) 100 l akváriumvízben.

3 - 10 mg / l káliumot adunk a szokásos növényi tartályokhoz CO2 hozzáadása nélkül, pl. Hetente 7 - 20 ml (napi 1-3 ml) 100 l akváriumvízben.

Javasoljuk a műtrágya napi adagolását, hogy stabil tápanyag-koncentrációt érjen el az akváriumban. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Állítsa be az adagolást a tartály stílusához és igényeihez.

koncentráció:

4 ml műtrágya adagja 2 mg / l káliumot ad hozzá 100 l akváriumvízhez.

Figyelem:

Használat előtt alaposan rázza fel. Sötétben, szobahőmérsékleten és gyermekek számára elzárva tárolandó. Ne kombinálja más káliumtartalmú termékekkel. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Idővel megváltoztathatja a színét anélkül, hogy befolyásolná a termék minőségét. Javasoljuk, hogy minden héten cserélje a vizet.

Product rating: 5/5 (3x)

Your rating:

Termékvariációk

  • Objem: 500 ml

  Warehouse status: Vypredané

  2460,10 Ft Áfá - val

  2050,10 Ft

  • Objem: 1000ml

  Warehouse status: Vypredané

  4320,10 Ft Áfá - val

  3600,10 Ft

Gyártó: AquaGrower

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Bejelentkezés