AQUAGROWER NITROGEN MACRO

AKCIÓ ÚJDONSAG

Stabilizált, erősen koncentrált nitrátot, ammóniumot és káliumot tartalmazó műtrágya növényi akváriumokhoz.

aaa

A gyártó leírása: A táp nitrátot tartalmaz nitrátok és ammóniumionok formájában, hogy biztosítsa az akvárium összes növényének ideális növekedését. Néhány növény az ammónia bevitelét részesíti előnyben a nitrát bevitel helyett. Különösen alkalmas kis halmennyiségű tartályokhoz. A nitrogénellátás közvetlenül befolyásolja a növények vitalitását, növekedési sebességét, és korlátozhatja a zöldalgák növekedését.

A nitrogénhiány az idősebb levelek sárgulásával és idő előtti lehullásával nyilvánul meg, amelyek gyakran először zöldalgákat növesztenek. További megnyilvánulások lehetnek a lassú vagy szünetelt növekedés, csökkent új levelekkel. Mindezeket a tüneteket gyakran nekrózis kíséri (lyukak vagy sötét holt foltok a leveleken).

A teljes megtermékenyítéshez javasoljuk, hogy ezt a terméket Micro Complex, Makro Phosphorus, Makro Potassium és Macro Magnesium műtrágyákkal együtt használja, ha szükséges.

adagolás:

Adagolás szükség szerint és az akvárium stílusa.

Hozzá kell adnunk körülbelül 10 - 15 mg / l nitrátot hetente egy erősen megvilágított növényi tartályhoz, amelyhez CO2, azaz. Heti 11 - 17 ml (napi 1,5 - 2,5 ml) 100 l akvárium vízben.

A halmennyiség miatt a szokásos növénytartályokba 6 mg / l nitrátot adunk CO2 hozzáadása nélkül, azaz. Hetente 7 ml (napi 1) 100 l akváriumvízben.

Javasoljuk a műtrágya napi adagolását, hogy stabil tápanyag-koncentrációt érjen el az akváriumban. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Állítsa be az adagolást a tartály stílusához és igényeihez.

koncentráció:

4 ml műtrágya adagja 3,5 mg / l nitrátot, 1 mg / l nitrogént és 2,21 mg / l káliumot tartalmaz 100 l akváriumvízhez.

Figyelem:

Használat előtt alaposan rázza fel. Sötétben, szobahőmérsékleten és gyermekek számára elzárva tárolandó. Ne kombináljon más, bármilyen nitrogént tartalmazó termékkel. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Idővel megváltoztathatja a színét anélkül, hogy befolyásolná a termék minőségét. Javasoljuk, hogy minden héten cserélje a vizet.

Product rating: Not rated yet. Be first!

Your rating:

Termékvariációk

  • Objem: 500 ml

  Warehouse status: Jelenleg elfogyott

  2460,10 Ft Áfá - val

  2050,10 Ft

  • Objem: 1000ml

  Warehouse status: Jelenleg elfogyott

  4320,10 Ft Áfá - val

  3600,10 Ft

Gyártó: AquaGrower

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Bejelentkezés