AQUAGROWER LIGHT MICRO COMPLEX

AKCIÓ ÚJDONSAG

Stabilizált mikroelem-táp, elegendő vastartalommal a növényi akváriumok számára. A Micro Complex műtrágya kevésbé koncentrált változata a kisebb akváriumokba történő kényelmes adagoláshoz.

aaa

A gyártó leírása: A táp vasat tartalmaz DTPA-kelát és glükonát formájában. Ennek a kombinációnak köszönhetően az akváriumban lévő vas elérhető Fe3 + általános formában és Fe2 + formájában is, amelyet a növények jobban felszívnak. A termék megfelelő arányban tartalmaz még mangánt, cinket, bórt, molibdént, rézet és nikkelt. Ennek köszönhetően ennek a műtrágyának a használata még a réz és más nehézfémek (garnélarák, csiga stb.) Tartalmára érzékeny állatokkal rendelkező akváriumokban is biztonságos. A felsorolt ​​összetevők egyike sem kötődik szándékosan az EDTA-keláthoz, amelyet általában mezőgazdasági műtrágyakeverékekben használnak.

A mikroelemek és a vas megfelelő adagolása elősegíti a növények növekedését és vitalitását, valamint korlátozza az algák növekedését. A vashiány az új levelek fakulásával és fehérítésével nyilvánul meg. A mikroelemek hiánya az új levelek csavarodásával, deformációjával vagy zsugorodásával nyilvánul meg, amely klorózissal jár (a vénák közötti levélszövetek pusztulása).

A teljes megtermékenyítéshez javasoljuk, hogy ezt a terméket a Macro Complex Light műtrágyával együtt használja.

adagolás:

Töltsön 10 ml műtrágyát 100 l vízre az akváriumban naponta erősen megvilágított és benőtt tartályokba, amelyekben széndioxid van jelen, jelentős mennyiségű szárnövénnyel (holland akváriumok).

Töltsön 5-8 ml műtrágyát 100 l vízre az akváriumban naponta más növényi akváriumokba, szállított CO2-vel, a növények mennyiségétől és a fénytől függően.

Növényi akváriumokban, amelyekben nincs CO2, adagoljon 3 ml műtrágyát 100 l vízre az akváriumban naponta.

Javasoljuk a műtrágya napi adagolását, hogy stabil tápanyag-koncentrációt érjen el az akváriumban.

Ne lépje túl az ajánlott adagot. Állítsa be az adagolást a tartály stílusához és igényeihez.

Koncentráció: 10 ml műtrágya 0,14 mg / l vasat, 0,03 mg / l mangánt és más mikroelemeket juttat ki 100 l akváriumvízben, kiegyensúlyozott arányban.

Vigyázat: Használat előtt alaposan rázza fel. Sötétben, szobahőmérsékleten és gyermekek számára elzárva tárolandó. Ne keverje más mikroelemeket vagy vasat tartalmazó műtrágyákkal. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Idővel megváltoztathatja a színét anélkül, hogy befolyásolná a termék minőségét. Javasoljuk, hogy minden héten cserélje a vizet.

Product rating: 5/5 (6x)

Your rating:

Termékvariációk

  • Objem: 500 ml

  Warehouse status: Raktáron

  2460,10 Ft Áfá - val

  2050,10 Ft

  • Objem: 1000ml

  Warehouse status: Jelenleg elfogyott

  4320,10 Ft Áfá - val

  3600,10 Ft

Gyártó: AquaGrower

balazs.bogyai@hotmail.com

Bogyai Balázs , 20.2.2021 20:01.35

Jó napot. Lehet alkalmazni olyan akváriumban is amiben vannak halak? Köszönöm

Re: balazs.bogyai@hotmail.com

Szat Akvarium Slovakia s.r.o, 20.2.2021 20:03.09

Természetessen

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Bejelentkezés