AQUAGROWER LIGHT MACRO COMPLEX

AKCIÓ ÚJDONSAG

AQUAGROWER LIGHT MACRO COMPLEX

aaa

A gyártó leírása: A táp nitrátot tartalmaz nitrátok és ammóniumionok formájában kölcsönös arányban, foszfort foszfátok, kálium és magnézium formájában. Ezeknek a tápanyagoknak a kínálata közvetlenül befolyásolja a növények általános vitalitását, növekedési ütemét, és egyúttal hozzájárulhat az összes zöldalga és cianobaktérium szaporodásának elnyomásához.

A makroelemek hiánya az idősebb levelek idő előtti lehullásában nyilvánul meg, amelyek gyakran először zöldalgákat növesztenek. További megnyilvánulások lehetnek a lassú vagy szünetelt növekedés, csökkent új levelekkel. Mindezek a tünetek gyakran nekrózissal (lyukak vagy sötét holt foltok a leveleken) és az idősebb levelek sárgulásával járnak.

A teljes megtermékenyítés érdekében javasoljuk, hogy ezt a terméket Micro Complex Light műtrágyával együtt használja.

adagolás:

Töltsön 10 ml műtrágyát 100 l vízre az akváriumban naponta erősen megvilágított és benőtt tartályokba, amelyekben széndioxid van jelen, jelentős mennyiségű szárnövénnyel (holland akváriumok).

Töltsön 5-8 ml műtrágyát 100 l vízre az akváriumban naponta más növényi akváriumokba, szállított CO2-vel, a növények mennyiségétől és a fénytől függően.

Növényi akváriumokban, amelyekben nincs CO2, adagoljon 3 ml műtrágyát 100 l vízre az akváriumban naponta.

Javasoljuk a műtrágya napi adagolását, hogy stabil tápanyag-koncentrációt érjen el az akváriumban.

Ne lépje túl az ajánlott adagot. Állítsa be az adagolást a tartály stílusához és igényeihez.

Koncentráció: 10 ml műtrágya adagja 2,15 mg / l nitrátot, 0,61 mg / l nitrogént, 0,45 mg / l foszfátot, 2,75 mg / l káliumot és 0,15 mg / l 100 l akváriumvízben magnézium.

Vigyázat: Használat előtt alaposan rázza fel. Sötétben, szobahőmérsékleten és gyermekek számára elzárva tárolandó. Ha magasabb (10 mg / l és több) magnézium és / vagy nitrát van a tartályba juttatott bemeneti vízben, javasoljuk az egyes makroelemek külön adagolását, hogy elkerüljük ezen tápanyagok megnövekedett koncentrációját a tartályban. Ne kombinálja más makroelemeket tartalmazó termékekkel. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Idővel megváltoztathatja a színét anélkül, hogy befolyásolná a termék minőségét. Javasoljuk, hogy minden héten cserélje a vizet.

Product rating: 5/5 (8x)

Your rating:

Termékvariációk

  • Objem: 500 ml

  Warehouse status: Raktáron

  2460,10 Ft Áfá - val

  2050,10 Ft

  • Objem: 1000ml

  Warehouse status: Raktáron

  4320,10 Ft Áfá - val

  3600,10 Ft

Gyártó: AquaGrower

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Bejelentkezés