TAP Filter Boost Balls

TAP Filter Boost Balls

Product rating: 4.8/5 (46x)

Your rating:

SUPER HATÁS

Filter Boost Balls / millió hasznos baktériumok megakadályozzák a növekedés heterotróf baktériumoknak, amelyek az akváriumban fognak idővel kialakulni. Ez biztosítja az egészséges és tiszta akváriumot / tavat.

Termékvariációk

  • 3720 Ft Áfá - val

    3100 Ft

  • 5700 Ft Áfá - val

    4750 Ft

  • 0 Ft Áfá - val

    0 Ft

3720 Ft Áfá - val

3100 Ft

A TAP Filter Boost Balls a jótékony baktériumok millióinak lassú felszabadulását használja az akváriumba / tavunkba, amelyet ezután megragadnak és szaporítanak szűrőanyagokon.

A több millió hasznos baktériummal ellátott gyöngyöket folyékony tápanyagban gazdag gélbe merítik. A biológiailag lebomló szerves polimer bevonat a szűrőhöz hozzáadja a baktériumokat. Innen a baktériumok a biológiai táptalajon kolonizálódhatnak, növekedhetnek és szaporodhatnak, ezek a baktériumok olyan halmennyiségeket fogyasztanak, amelyek ártalmatlan nitrogén melléktermékekké válnak.

Bár baráti baktériumokat tartalmaznak, amelyek aktiválják és táplálják a biológiai szűrőket, a golyók megakadályozzák a heterotróf (ellenséges) baktériumok növekedését is.

Használati utasítás:

Gyorsan futtatjuk az akváriumot. 100 liter vízhez 10 golyót adunk a szűrőhöz, és 14 nap múlva az akváriumot futtatjuk!

Nem szabad alábecsülni a megelőzést, a négy golyó 100 liter vízre hetente biztosítja az egészséges szűrést és megszünteti a heterotróf baktériumokat, így az eredmény boldog és egészséges halak és állatok!

A „TAP" technikai vízi termék 30 éve dolgozik az akváriumok és tavak úttörőjeként, amely számos technikai piaci szegmensre szakosodott, de vezető gyógyszeripari és haltermelő szakember.

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Bejelentkezés