Aqua Hum 500ml Humin készítmény 10 000 liter vízhez

Aqua Hum 500ml Humin készítmény 10 000 liter vízhez

Product rating: 5/5 (16x)

Your rating:

Az Aquahum ™ a humátusok családjába tartozik, és különösen az akváriumpiac követelményeinek alapján fejlesztették ki, mind amatőr, mind profi. Összetétele megfelel technológiánk eddigi legmagasabb színvonalának, és előrevetíti azt az erőfeszítést, amely a lehető legmagasabb fulvosav-tartalom elérésére irányul. Alapértelmezés szerint az Aquahum obsahuje a humuszspektrum ezen komponensének legalább 60% -át tartalmazza

5000 Ft Áfá - val

4166,70 Ft

Warehouse status: Raktáron

Gyártó: Amagro

tulajdonságait
A végső termék végleges színvonala és tisztasága csak a gyártás során az alapanyagok szigorú ellenőrzésének és a szabványos technológiának köszönhetően garantálható. A gyártás azzal kezdődik, hogy vásárlóink ​​körültekintően választják ki a kiindulási anyagot - a legtisztább porított lignoszulfonátot, amelynek a legmagasabb a lignin rosttartalma, 20% -os humuszanyag-koncentrátumká dolgozzák fel, minden káros szennyeződés nélkül. A kiindulási anyagban jelen lévő nyomelemek az előállítási folyamat során kelátot képeznek, és így a cellában történő további felhasználásra rendelkezésre állnak.
Egyedülálló összetételének és legnagyobb tisztaságának köszönhetően az Aquahum ™ sokkal szélesebb spektrumú hatást gyakorol a halélettanra, mint amire az akvarista szokott számítani. A fő hatások a következőképpen foglalhatók össze:
fő előnyei
gombaellenes hatás (mind a tojásban, mind az ívásban és a felnőttekben)
antistressz hatás (betegségek előfordulása, hideg víz, szennyező anyagok jelenléte, közlekedés ... ..)
a táplálékbevitel javítása
javított letörölhetőség
csigák csökkentése
az akváriumi növények növekedésének és egészségének javítása
a beadott gyógyszerek hatásának javítása vagy dózisainak csökkentése
az élõ artémia élettartamának jelentõs meghosszabbítása még édesvízben is, és ezáltal a legkisebb sütõk számára élõ táplálék biztosítása lényegesen hosszabb ideig.
Az Aquahum ™ megelőző használata biztosítja a "jobb hangulatot" az akváriumban, a halak élénkebbek, nem bújnak a kövek mögé, és aktív táplálékot keresnek. Tekintettel a humuszanyagok élő sejtekre gyakorolt ​​egyetemes pozitív hatására, nincs jelentősége annak, hogy egy adott halfaj találkozhatott-e humuszanyagokkal az eredeti környezetében.
adagolás
100 ml vízhez használjon 5 ml-t

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Bejelentkezés